Nové knižní přírůstky #1 - Předvánoční nákup

Byla jsem nakupovat na vánoce a zkrátka jsem se nemohla vyhnout knihkupectví ♥. Rozhodla jsem se udělat předvánoční díl, protože ( snad :D ) ten vánoční bude trochu delší.


1. Knihou je Rudá královna


Anotace ( vlastními slovy ):
Svět je rozdělen na lidi s rudou a stříbrnou krví. Mare patří mezi Rudé, což jsou chudobou sužovaní občané, kterým je předurčeno sloužit Stříbrným, špičkovým válečníků, s božskými schopnostmi. Mare drobnými krádežemi pomáhá své rodině, ale když jejího nejlepšího kamaráda povolají do armády a Mare se pro něj snaží získat svobodu. Ovšem shodou náhod se dostane do paláce Stříbrných a odhalí, že navzdory svému původu má jednu vražednou schopnost, takovou která může ohrozit a svrhnout vládu Stříbrných. Mare splyne se Stříbrným světem a to hodlá využít pro spolupráci s vůdci Rudé revoluce. 

Na Databázi knih má hodnocení 94% tak uvidím jak se mi bude líbit.

2. Knihou je Skleněný trůn


Anotace ( vlastními slovy ):
V temných špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka, která byla od dětství trénovaná k jedinému úkolu - stát se tím nejlepším zabijákem na světě. Ale udělala chybu, nechala se chytit.
Korunní princ jí nabídne poslední šanci: Svobodu vyměněnou za velkou oběť. Musí ho reprezentovat v turnaji, kde se proti sobě postaví 24 šampionů, což jsou nejlepší vrazi a zloději v celé zemi. Ovšem její soupeří umírají nejen při soubojích, ale i za záhadných okolností.

Tato kniha získala hodnocení 85% tak uvidíme.

*Verča*



Žádné komentáře:

Okomentovat


© Nacházíte se na Fandom before blood CZ.
Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Fandom before blood CZ.
Optimalizováno pro Firefox.