Knižní plán na léto....

Takže rozhodla jsem se udělat si seznam knížek ( jako skoro všichni co mají knižní blogy :D ), které bych si chtěla přečíst o prázdninách takže jdeme na to....

Jako první bych začala knížkami které jsem dostala naposled za vysvědčení, narozeniny, příjmačky no znáte to :D

První knížkou je Dítě číslo 44, tuto knížku jsem si pořídila po zkouknutí recenze jedné video-blogerky Rodaw ( vlastně díky ní už mám asi 8 knížek ) Podle této knížky je natočen i film.
O čem tato knížka je ? ( můžete si to přečíst nebo si pustit video )
                                 
                                    


Brutální stalinský režim udržuje občany Sovětského svazu ve strachu a přikazuje jim věřit, že socialistické společnosti se podařilo zcela vymýtit zločinnost. Mrtvý chlapec nalezený u železniční trati v Moskvě proto nemohl být zabit, jak tvrdí jeho příbuzní. Příslušník ministerstva státní bezpečnosti Lev Děmidov splní rozkaz nadřízených a pomůže zatajit fakta, začnou v něm však hlodat pochybnosti. Brzy poté se společné s manželkou Raisou ocitnou ve vyhnanství na Urale. Zdá se však, že k vraždám dětí dochází i tam....




Další dvě knížky jsou Hra o trůny a Střet králů jsou to první dva díly z této knižní série a víc o tom asi říkat nemusím protože seriál Hra o trůny zná snad každý.





Pak je tu slavná série Hunger games, ke které jsem se taky ještě nedostala a to jí mám od Vánoc.

Další kniha je Kalonův pád je to 4. novela ke knižní sérii Škola noci. Školu noci si chci taky přečíst, ale to až někdy jindy. 

Pak tu je knížka SherlockHrdinou historického románu, který už si získal velký mezinárodní úspěch je sir Arthur Conan Doyle - známý tvůrce postavy slavného detektiva Sherlocka Holmese. Okolnosti ho přivedly k vyšetřování série neobjasněných vražd; při pátrání mu pomáhá jeho přítel Bram Stoker (známý svým dílem Dracula).

Tak další tu je Stoletý stařík a Dar Vlka to asi taky nemusím moc komentovat. 



A z klasiky si chci přečíst Válku s mloky, Cantervillské strašidlo a něco od Shakespeara.



No to je všechno teď ještě čtu Příliš mnoho Kateřin.


No tak na všechny tyhle knížky budu dělat recenze takže se máte na co těšit.
















Žádné komentáře:

Okomentovat


© Nacházíte se na Fandom before blood CZ.
Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Fandom before blood CZ.
Optimalizováno pro Firefox.