Dewey's 24 Hour Read-a-thon

Vítejte už dnešního rychločlánku. Před chvilkou jsem zjistila, že dnes v 14:00 začíná mezinárodní 24h read-a-thon. Je to zhruba 3. read-a-thon, kterého se účastním, ale asi první, který se budu snažit brát opravdu vážně. :D
Oficiální záložku read-a-thonu si můžete stáhnout tady. Jelikož nemám barvu do tiskárny (opět), tak mi bude muset vystačit obyčejný papír, kam si vše budu zapisovat.

Tady je můj výběr knížek:
Předem říkám, že nechci přečíst všechny, ale budu z nich vybírat podle  rozpoložení z předchozí knížky.

Nevím, proč se většina knížek týká vrahů... vážně začínám pochybovat o mojí psychice. 
  • Parfém: Příběh vraha je tenká knížka s pouhými 200 stránkami. Zatím jsem viděla jenom film a ten byl skvělý, takže snad knížka nezklame.
  • Volba: Klíčový okamžik, taky tenká knížka, kterou se už přes měsíc snažím dočíst a pořád nic...
  • Nejsem sériový vrah má jenom něco málo přes 200 stránek a měla by být o klukovi posedlém sériovými vrahy... Vážně se v tom trochu vidím, ale jinak nemám nejmenší tušení, o čem by měla knížka být a nechám se překvapit.
  • Stínová královna 360 stránek a nádhernou obálku. Četla jsem na ni jak kladné, tak záporné recenze a chci vědět, jak se bude nebo nebude líbit mně.
  • Jméno hvězdy je 326 stránková knížka od spoluautorky Sněží, sněží..., kde se mi její příběh líbil snad nejvíce. Opět je to o sériovém vrahovi, který napodobuje Jacka Rozparovače.
  • Kytici mám ráda už od šesté třídy, kdy jsem si poprvé přečetla Vodníka. Je to morbidní knížka, která mně snad nikdy nepřestane bavit. Vybrala jsem si ji hlavně kvůli tomu, že jsem zjistila, že ne všechno jsem přečetla a ráda bych to napravila.
  • Tak to je, tak to bude je bezesporu největší, má něco málo přes 500 stránek, ale jelikož jsem jí začala číst včera, tak už jsem před půlkou. Hodně mě to chytlo, tak snad se konec nijak nepokazí.
Jsem si jistá, že nepřečtu všechno, protože obvykle si dávám minimálně den pauzu, abych vstřebala zážitek z přečtené knížky, takže to bude prokombinované různými seriály.

Doufám, že se taky zapojíte, i když na přípravu už nezbývá moc času. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


© Nacházíte se na Fandom before blood CZ.
Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Fandom before blood CZ.
Optimalizováno pro Firefox.