Kalonův pád - P.C.Cast a Kristin Cast

Co bych vám tak řekla k této knize... Kniha byla založená na klasickém milostném trojúhelníku, kde byla jedna dívka, která milovala toho "špatného", ale zároveň měla i ráda toho "dobrého" takže to vlastně zní jako normální klišé... tomu tak ovšem v tomto příběhu není.

PŮVODNÍ NÁZEV: Kalona's Fall
PŘEKLADATELKA: Jana Kunová
NAKLADATELSTVÍ: Euromedia Group, k.s. - Knižní klub
ROK VYDÁNÍ: 2015
POČET STRAN: 152




Stručný obsah:
Bohyně Nyx, Nikita ( má mnoho jmen ) si přijde na zemi osamělá a svěří se s tím Matce Zemi, Matka Země jí chce pomoci, protože jediná Nyx s ní zůstala, když ostatní bohové a bohyně odešli i přes slib, že se k ní budou vracet. Matka Země požádá Měsíc a Slunce aby stvořili pro Nyx partnery, kteří pro ni budou bojovníkem, vášnivým milencem, laskavým přítelem zkrátka dokonalý protějšek. Slunce stvořilo muže se zlatými křídly, Ereba, který byl laskavý, dobromyslný a pro Nyx byl úžasným přítelem, který ji vždy dokázal potěšit. Měsíc stvořil muže s tmavými křídly, Kalonu, který byl pro Nyx bojovníkem a milencem.

Matka Země se rozhodla, že otestuje jestli jsou Nyx hodni a tak jim řekla, že budou mít vždy propůjčen jeden živel a s jeho pomocí musejí udělat Nyx radost. Erebus vybral jako první vzduch, ale Kalona při zkoušce vytvořil tornádo, které se vymklo kontrole a mířilo na osadu lidí, naštěstí to Erebus zastavil.

Kalona byl rozmrzelý a tak začal boj o Nyx a Kalona ho většinnou prohrával, ale Nyx mu byla stále nakloněna a tak Kalona nestrácel naději.

Můj názor na knihu:
Kniha se mi líbila i když nejsem jinak extra velký fanoušek milostných trojúhelníků, to téma bohové a nadpřirozeno mám ráda takže se to tak nějak vynulovalo. Co mě trochu zklamalo bylo vyzrazení konce kvůli názvu knihy, ale upřímě když jsem byla začtená tak jsem si ten nadpis ani neuvědomovala. Opět tu bylo úžasné grafické zpracování a musím říct, že ze všech 4 dílů bylo tady nejlepší. Knihu bych hodnotila průměrně takže jí dávám...

Hodnocení:

↓↓ Přidávám pár obrázků z knížky :) snad se vám budou líbit tak jako mě :) ↓↓






Recenze na další novely ke škole noci:

Neferetino prokletí
Lenobiin slib
Drakova přísaha

Žádné komentáře:

Okomentovat


© Nacházíte se na Fandom before blood CZ.
Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Fandom before blood CZ.
Optimalizováno pro Firefox.